PRÒXIMES JORNADES

diumenge, 31 d’octubre de 2010

Un any més...

Partit d’alta tensió, vibrant i boig, al pavelló-frontó del Real de Gandia, abans de començar el partit, em tingut una “gran sorpresa”, l’àrbitre que ens pità a Castelló, és a dir, per a lectors que encara no ens seguien, és l’àrbitre que ens va fer pedre a Castelló de manera nefasta. Hi ha que dir que l’àrbitre ha millorat en la part de pitar dobles i faltes de tres, però encara l’homenet no sap pitar si el balonet va dins o fòra, (propose una col·lecta per a regalar-li el DVD de Barrio Sesamo on s'explica el dins i el fòra) bo no m’enrolle més, hui ha pitat regular.
Anem al gra, hem començat arrasant en un parcial de 2 sets a 0, el Real estava entre les cordes, però un any més no ha pogut ser, i em perdut de nou, però no passa res, sabeu perquè?, perquè tenim equip per a rato, i per a guanyar-ho tot, ja vindran les del Real al poble, ja que segur que aconseguim la nostra ansiada Vendetta.
Es tot, gràcies per la vostra atenció, un fort abraç de part de tota la directiva de la redacció (Ximo,Joseph & Diego) i fins el pròxim partit

Puntuació dels sets:
1r set: 24-26 (Real de Gandia 0 – 1 Bellreguard)
2n set: 15-25 (Real de Gandia 0 – 2 Bellreguard)
3r set: 25-21 (Real de Gandia 1 – 2 Bellreguard)
4t set: 25-21 (Real de Gandia 2 – 2 Bellreguard)
5t set: 16-14 (Real de Gandia 3 – 2 Bellreguard)

Incidències:
Min 5 del partit es lesionà la jugadora número 8 del Real de Gandia.

1 comentari:

  1. No passa res xiquetes, quan vinguen a Bellreguard, les guanyarem no patiu


    visca el cv Bellreguard!! =)

    ResponElimina