PRÒXIMES JORNADES

dilluns, 15 de novembre del 2010

ARA SI QU SI!


Per fi! Després de 4 partits sense guanyar, el C.V. Bellreguard ha aconseguit el que anava buscant durant l'inici de la temporada!
El partit que es va jugar a Paterna front a Escuela 2 - La Canyada va suposar la felicitat màxima per a les jugadores del Bellreguard i per als seus seguidors.
El C.V. Bellreguard es va imposar al seu contricant donant mostra de la seua superioritat ja que les seues jugadores van jugar d'una manera increiblement bona.
Els bloquejos de Mireia, els remats de Laura, les recepcions de Marta entre altres coses van fer que l'equip continuara amb tot El seu esforç, aconseguint un 2-3. Desde este Blog volem donar la enhorabona a totes les jugadores per a que a partir d'ara tots els partits siguen com este!
El Bellreguard ha tornaT a demostrar que és un equip en el que no tot es l'individualisme sino que es millor el joc en equip.
Durant el primer minut del partit es notava una certa confiança per part de La Canyada però el Bellreguard va saber dir que ell també es un equip fort i dificil de guanyar.
En l'últim set va hi haure de tots els sentiments possibles nerviosisme, odi, tristesa, engoixa i sobretot, al final, ALEGRIA!
ENHORABONA XICONES A PER TOTES!!

1 comentari:

  1. Ara la resta de partits a seguir així!!!
    Per que els partits anteriors heu demostrat que esteu ahí, ja que els partits perduts han sigut per la mínima la majoria.
    Ánims xiques que vosatros teniu la suficient capacitat per a fer front a qualsevol obstacle!!

    ResponElimina