PRÒXIMES JORNADES

dimarts, 9 de novembre del 2010

Tècnica, energia i... nerviosisme

Una altra vegada, el C.V. Bellreguard ha demostrat que és un dels equips més competitius de tota la competició, la prova està en que els últims 2 partits ha aconseguit arribar a fer 2 sets i en l'últim set ha perdut per la mínima.
Ara anem a comentar l'últim partit que es va disputar el passat dissabte dia 6 de Novembre a Bellreguard. En aquest partit es jugaven els 2 punts de la victòria front al Rafael Altamira de Xirivella.
En aquesta ocasió, igual que en l'anterior jornada, el C.V. Bellreguard ha perdut el partit per 2-3 deixant constància que no es deixa guanyar fàcilment i que dominen a la perfecció la tècnica i el joc net.
Partit intens, com tots els anteriors, en que el mínim error suposava la victòria de l'altre equip. Màxima tensió, nervis a flor de pell, aficions enfrentades per la victòria del partit que finalment no va poder ser.
Desde ací vos desitgem la màxima sort possible i sabeu que estarem amb vosaltres en tots els pròxims partits.
Seguiu aixi xiquetes que ja voreu com a partir d'ara anireu guanyant tots els partits i aconseguireu eixir de la penúltima posició de la competició!
Vos deixe amb aquesta frase: No penseu en els partits perduts sino en els partits que vos queden per guanyar! ÀNIM XICONES!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada